| Sasuke | |
|
+4Akini Kagami Murphy17 Miliko 8 posters |
Szerző | Üzenet |
---|
Miliko akadémiai tanuló
Hozzászólások száma : 4 Age : 33 Város : Budapest Registration date : 2008. Feb. 18.
| |
| |
Murphy17 Admin
Hozzászólások száma : 98 Age : 36 Város : Pécs Registration date : 2008. Jan. 09.
| Tárgy: Re: Sasuke Hétf. Feb. 18, 2008 8:05 pm | |
| én Sasuket kicsikorában birtam mert ott irtó cuki volt... viszont Itachi-t egyáltalán nem birom nagyon kétszínű és beképzelt | |
|
| |
Kagami akadémiai tanuló
Hozzászólások száma : 9 Város : Budapest Registration date : 2008. Feb. 16.
| Tárgy: Re: Sasuke Pént. Feb. 22, 2008 9:15 pm | |
| Hát...én Itachit jobban szeretem mint Sasukét XD Régen nagyon szerettem őt is, de aztán valahogy kiábrándultam belőle :3" De azért persze ő is helyes meg minden, de Itachi 4ever =) | |
|
| |
Murphy17 Admin
Hozzászólások száma : 98 Age : 36 Város : Pécs Registration date : 2008. Jan. 09.
| Tárgy: Re: Sasuke Vas. Feb. 24, 2008 9:33 pm | |
| jujuj Itachinak nem áll túl jól a szénája a mangában.. nah erre kiváncsi leszek. | |
|
| |
Akini akadémiai tanuló
Hozzászólások száma : 2 Age : 30 Város : Dunaharaszti Registration date : 2008. Mar. 01.
| Tárgy: Re: Sasuke Szomb. Márc. 01, 2008 2:01 am | |
| Nekem az egyik főkedvencem[király szó,mi?xD],szal érthető,hogy jó karakternek tartom.Megtudom érteni,hogy miért lett ilyen,én se örülnék,ha a bátyám egy éjszaka fogná magát,és megölné az egész Familiát.^^" Na meg helyes,arogáns és egoista,és benne magamra leltem![Én is EGoista vok...xD]Itachiról a vélemény nem valami jó.Szerintem egy bekattnt ürge,aki folyton csak a "Hiányzik belöled a gyülölet"-dumjával jön.Rasszista bunkó...Meg a Shippuudenben a mangában,mikor beszámolót tart,kissé bepöccen!Mikor megnéztem a képét,véletlen hátraestem a székkel,annyira ijesztő volt...Plusz már csak azé se szeretem,me Sasuke se szereti...xD Na meg miylen lenne,hogy Sasuke fan létemre,szurkolnék Itachinak?!Gáz lenne...Szal maradok inkább a Sasuke FOREVER-nél! xd | |
|
| |
Miliko akadémiai tanuló
Hozzászólások száma : 4 Age : 33 Város : Budapest Registration date : 2008. Feb. 18.
| Tárgy: Sasuke Szer. Márc. 05, 2008 7:53 pm | |
| Itachi sokkal jobb volt kiskorában ott látszott hogy volt neki szíve | |
|
| |
Dee akadémiai tanuló
Hozzászólások száma : 6 Age : 31 Registration date : 2008. Feb. 12.
| Tárgy: Re: Sasuke Szomb. Ápr. 12, 2008 11:50 pm | |
| Hát ha már itt tartunk, hogy Itachi vs. Sasuke Én mindkettőt nagyon bírom De főként Itachi-t és aki elolvassa a mangát vég ig, rájön, hogy nem is olyan rossz ember...... | |
|
| |
Epry akadémiai tanuló
Hozzászólások száma : 1 Registration date : 2008. Jun. 11.
| Tárgy: Re: Sasuke Szer. Jún. 11, 2008 2:15 pm | |
| Én nagyon szeretm Sasuke-t,ő az egyik kedvencem.Itachi-t nem nagyon kedvelem.De őt se utálom. | |
|
| |
Akena chuonin
Hozzászólások száma : 40 Registration date : 2008. May. 03.
| Tárgy: Re: Sasuke Hétf. Aug. 25, 2008 4:05 pm | |
| A fangirl-ök bosszúja én egyáltalán nem birom Sasukét... olyan kis hülye mindenkinek bedől, és mindig azt csinálják vele amit akarnak... Pl. Orochimaru, Istachi, Madara | |
|
| |
kisaaame1 ANBU
Hozzászólások száma : 155 Age : 38 Város : Szeged Registration date : 2008. Apr. 28.
| Tárgy: Re: Sasuke Hétf. Aug. 25, 2008 4:53 pm | |
| Úgy látszik Sasuke valami nagyon rosszat tett ma veled... Itachinak mindenki bedőlt ,ezért idén ő kapja a posztumusz-oscart Heath helyett... Oro helyzetében ez fordítva volt, bár sülhetett volna el rosszul is a dolog... Madara más tészta...itt mind a kettő próbálja a másikat a befolyása alá hajtani, Sasuke éppúgy nem hisz Madara pártfogásában, mint ahogyan Madara is tudja, hogy Sasuke nem hisz az ő ártatlanságában... Előbb-utóbb az egyik a másik ellen fog fordulni, de addig azért fognak együtt dolgozni, mert kölcsönösen jó nekik. Mellesleg Sasukénak sincs választása, Itachi halála után ugyanis az ő létezésének nem is lenne több értelme, ha nem tartaná befejezettlennek a munkáját. | |
|
| |
Akena chuonin
Hozzászólások száma : 40 Registration date : 2008. May. 03.
| Tárgy: Re: Sasuke Kedd Aug. 26, 2008 2:58 pm | |
| Nincs értelme a létezésének tehát halljon meg és koncetráljunk végre a többi szereplőre! Én úgy gondolom hogy sasuke 2 okból van még életben: 1, hogy majd konoha mellé álljon a nagycsatában. 2, hogy megölje Madarát, és vege legyen az uchiháknak
de az is lehet, hogy csak a népszerűsége miatt... mint kakasji XD | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Sasuke | |
| |
|
| |
| Sasuke | |
|