Last Gaara Web Forum Last Gaara Web fóruma |
|
| Anime vs. Shippuden? | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kellögem ANBU
Hozzászólások száma : 89 Registration date : 2008. Apr. 26.
| Tárgy: Re: Anime vs. Shippuden? Csüt. Szept. 04, 2008 7:37 pm | |
| ejha, kicsit megspékelték az OPt hidanékkal... és milyen jól sikerült! ez már animáció, nem gondoltam volna h eddig elmennek... | |
| | | kisaaame1 ANBU
Hozzászólások száma : 155 Age : 38 Város : Szeged Registration date : 2008. Apr. 28.
| Tárgy: Re: Anime vs. Shippuden? Csüt. Szept. 04, 2008 8:06 pm | |
| jaja, de sajna ez nem mondható el a legújabb részről...totálisan fel volt fillerezve... Amúgy feltűnt valakinek, hogy egy igen fontos jelenet kimarad? A sanbi elfogása! Pedig de vártam már, de úgy látszik a készítők nem találták túl fontosnak ezt most...remélem azért a jövő heti részben benne lex...alig várom! | |
| | | Kellögem ANBU
| Tárgy: Re: Anime vs. Shippuden? Csüt. Szept. 04, 2008 8:34 pm | |
| a részt magát még nem láttam, de sejthető volt a csapatból ami animálta...azt hallottam h általában ritkaszarok, ahhoz képest most tűrhetőet alakítottak (lehet mer a soul eater animátora is beszállt)
talán ez az oka a sanbis harc kihagytának...inkább egy jó csapatra bízzák azt a jelenetet, a rossznak meg mehet a csöpögős filler sakurával;
az jutott eszembe h ha még nem szaladtak nagyon előre v szimplán kaptak a készítők egy korai példányt a databook 3ból, beleszőhetnének flashbackeket hidan és kakuzu múltjából... persze csak ha igényesen képesek kivitelezni; | |
| | | ytg ANBU
Hozzászólások száma : 252 Age : 38 Város : Győr Registration date : 2008. Apr. 27.
| Tárgy: Re: Anime vs. Shippuden? Csüt. Szept. 04, 2008 11:46 pm | |
| hm... nem pénteken szokott kinn lenni az új rész? vagy rawban nyomjátok?
a sanbit le merném fogadni, hogy azért hagyták ki, hogy ne a nibivel együtt szívják, így majd a sanbi előtt/után nyomhatnak megint valami jó kis fillert ahol naruto edz mint állat, vagy sasuke teázik orónál, vagy ilyesmi. | |
| | | Kellögem ANBU
| Tárgy: Re: Anime vs. Shippuden? Szomb. Szept. 06, 2008 12:14 am | |
| én az OPt youtubeon néztem amint megtudtam h hidanék bennevannak, de amúgy az arc kezdete óta rawban is nyomom...
következő rész szépen néz ki... talán már kis harc is befigyel a végére... mondjuk addig h
SPOILER:
Hidant leszúrja frédi és béni (mittomén már hogy hívják őket) | |
| | | ytg ANBU
Hozzászólások száma : 252 Age : 38 Város : Győr Registration date : 2008. Apr. 27.
| Tárgy: Re: Anime vs. Shippuden? Szomb. Szept. 06, 2008 9:40 am | |
| hát ha csak a keresés lenne a részben akkor biztos vagyok benne, hogy eljutnának addig, sőt, még talán egy hidanos beszólás is beleférne... de mivel úgy néztem hogy a következő részben - Spoiler:
kakashi rasenganozni fog...
ezért nem vagyok benn annyira biztos, mert az meg elveheti a rész felét ha elég részletesen edzegetnek. EDIT: off: hű... nem gondoltam volna, hogy működik a spoiler tag csak reflexből úgy írtam, és tessék | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Anime vs. Shippuden? | |
| |
| | | | Anime vs. Shippuden? | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|